Novi Sad
04.11.2022.
14:37 > 14:37
Još jedna kampanja na izmišljenom portalu zloupotrebila je lik osobe za prodaju, a ovog puta žrtva je v. d. direktorka Kliničkog centra Vojvodine prof. dr Edita Stokić.
  • iguman

    05.11.2022 09:54
    Video sam reklamu gde i aktuelna ministarka reklamira neki nadri lek.
  • Hm

    05.11.2022 08:11
    Hm
    Cim je V.D....?!
  • Msp

    04.11.2022 16:23
    @NN
    Bravo za komentar.
  • S. S

    04.11.2022 15:00
    S. S
    Obzirom da je KCV jedna od najkorupiranijih,drzavnih institucija,nista me nebi iznenadilo! Izuzetno,losa iskustva imam sa upravom i osobljem,KCV! Steta DR. Edita je vrstan,strucnjak i dobar covek ali Politici nije,niti ce biti mesto u ovakvim,ustanovama! Hvala!
  • NN

    04.11.2022 14:56
    nadrilekarstvo
    Ovo je, nažalost, vrlo česta pojava. Ovog puta je zloupotrebljen lik osobe koju poznajemo. Možda će zbog toga pre i energičnije biti poveden postupak protiv odgovornih.
    Ono što ovakvima daje prostora je što nadrilekarstvo cveta, bez ikakvih reakcija! Trebalo je da žrtva njihove reklame postane poznata ličnost, pa da se reaguje! Svakodnevno gledamo emisije koje traju gotovo satima, gde ljudi koji navodno imaju i odgovarajuće titule reklamiraju neverovatne načine lečenja, i očigledno na tome odlično zarađuju. Na svakom TV kanalu se objavljuju oglasi o čudotvornim preparatima, koji leče doslovno sve!
    Do sada nije bilo odgovarajućih reakcija!
    Nažalost, treba pomenuti i jednu pojavu koja se razlikuje od ovog, ali ne baš mnogo. Učestala je pojava da lekari, u zdravstvenim ustanovama, prepisuju po, čak nekoliko suplemenata, naravno skupih. To nije etički, suplemente možemo i sami naći, dovoljno ih se reklamira!
    Čak i ja, kao laik, znam da se katarakta ne može lečiti, a svakodnevno gledamo reklamu po kojoj se ona izleči za neko vreme (nekoliko kutija)! Da li je neko reagovao na ovo očigledno obmanjivanje javnosti i to u jednoj ovako osetljivoj sferi kao što je zdravstvo? Nije! Pa se mora postaviti pitanje zašto nije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna